2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Çukobirlik’te nöbet değişimi

ÇUKOBİRLİK’TE NÖBET DEĞİŞİMİ

Çukurova Pamuk, Yerfıstığı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Çukobirlik) Yönetim Kurulu, genel müdür Yakup Şahin’in yerine, genel müdür yardımcısı Ahmet Aşkar’ı atadı.

Bugün yapılan yönetim kurulu toplantısından sonra yeni atama kararını açıklayan Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Bal, “Kendi imkanlarıyla ortak üreticisine en iyi hizmeti verme çabasında olan kurumda, böyle bir değişikliğin, birliğin geleceği açısından daha iyi olacağını düşündük. Genel müdürlüğe atadığımız Ahmet Aşkar, Çukobirlik’te yıllarca memur, şef, birim müdürlüğü ve genel müdür yardımcılığı görevlerinde bulunmuş, birliğin gelişimine katkı koymuş, birikimli ve donanımlı bir arkadaşımızdır. Yönetim Kurulu olarak, Sayın Yakup Şahin’e bugüne kadar verdiği hizmetler için teşekkür eder, yeni genel müdürümüz Sayın Ahmet Aşkar’a da başarılar dileriz” dedi.

Çukobirlik Genel Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Aşkar, bütün kurum ve kuruluşlarda olduğu gibi Çukobirlik’te de hizmette sürekliliğin esas olduğunu kaydetti. Kurumu yakından tanıdığını belirten Aşkar, “Yeni alım sezonu kapımıza dayanmak üzere. Zaman kaybı lüksümüz yok. Yönetim kurulumuz, idari kadromuz ve tüm çalışanlarımızla el ele vererek ortak üreticilerimize nitelikli hizmet verme çabamızı kesintisiz sürdüreceğiz. Hedefimiz; hep birlikte kurumu daha iyi noktalara taşımak, çalışmalarımızı bir an önce tamamlayarak yeni sezona hazır olmak” şeklinde konuştu.

ÇUKOBİRLİK’TE NÖBET DEĞİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2011 Cuma 16:47:00
Güncelleme :24 Haziran 2011 Cuma 16:52:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?