4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çukurova Belediyesi temizliğe başladı

Adana'nın merkez Çukurova Belediyesi, yeni aldığı araçlarla ilçede temizliğe başladı.

Temizlik şantiyesinde yapılan sade bir törenle sıkıştırmalı 25 temizlik aracına 250 personelle start veren Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, işçilere hitaben yaptığı kısa konuşmada, ”Yapacağınız çalışma bizim yüzakımız olacak. Ağır ama onurlu bir işi yerine getireceksiniz. Sizlerin sayesinde ilçemiz tertemiz olacak” dedi.

Köy ve mahalle muhtarlarının da katıldığı törende, kesilen kurbanlarla işçilere ziyafet verildi.Bu arada, Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cuma Kaya, Alman yapımı Mercedes marka 25 sıkıştırmalı temizlik aracı, 4 süpürge aracı, 2 sulama, 1 konteyner yıkama aracı ve 1 de tıbbi atık toplama aracı ile Çukurovalının hizmetinde olacaklarını ve günde 310 ton çöp toplayacaklarını söyledi.

13 Temmuz ‘da açılan temizlik ihalesini almaya hak kazanan çevre limited şirketi yetkilileri de ”Çukurova bizim evimiz, evimizi temiz tutmak da görevimizdir. 250 arkadaşımızla durmaksızın ve disiplinli bir şekilde çalışarak ilçemizi örnek gösterilecek kadar temiz yapacağız” diye konuştular.

Çukurova ilçesinde 15 Nisan’dan buyana Seyhan Belediyesi temizlik işlerini yürütüyordu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 13:46:39
Güncelleme :4 Ağustos 2009 Salı 13:49:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?