4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çukurova belediyesi yolları açıyor

ÇUKUROVA BELEDİYESİ YOLLARI AÇIYOR

Çukurova Belediyesi imar planında yol olarak görünen ve bugüne kadar açılmamış yollar için başlattığı çalışmayı sürdürüyor.

Şimdiye kadar toplam uzunluğu 26 kilometreyi bulan 63 ayrı yol açtıklarını belirten Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, “İmar planına uygun olarak yolları açıyoruz. Tüm araç, gereç, ekip sıkıntımıza rağmen Çukurova’yı modern yollarına kavuşturmak için mola vermeyeceğiz” dedi.

8 ay gibi kısa bir sürede Huzurevleri Mahallesi’nde 17, Karslı’da 9, Belediyevleri’nde 8, 100. Yıl’da 11, Kurttepe’de 3, Salbaş Yenimahalle’de 7, Kocatepe’de ve Esentepe’de 4’er olmak üzere toplam 26 kilometre uzunluğunda 63 ayrı yolun açılarak asfalta hazır hale getirildiğini belirten Arıkan, şöyle konuştu:

“Çukurovamız değişiyor ve gelişiyor. Bu gelişime paralel olarak halkımızın yol, park, temizlik ihtiyaçları da büyüyor. Biz belediye olarak bu konuda üzerimize düşeni eksiksiz olarak yerine getirmekten asla kaçınmayacağız. Sorunları ve sorumluluğumuzu biliyoruz. Halkımızın hiçbir endişesi olmasın. İmar planında yol olarak görünen ancak bugüne kadar el atılmayan tüm yolların tamamı açılıp, asfaltlanacak ve kaldırımlarıyla birlikte ilçemize, vatandaşlarımıza yakışır bir şekilde hizmete sunulacak. Açılmadık yol, asfaltlanmadık ve kilit parke yapılmadık sokak bırakmayacağız.”

ÇUKUROVA BELEDİYESİ YOLLARI AÇIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 16:08:02
Güncelleme :16 Kasım 2009 Pazartesi 17:28:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?