4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çukurova Belediyesi'nde temizlik

Yerel seçimlerden sonra, 15 Nisan’dan 1 Ağustos’a kadar Seyhan Belediyesi tarafından temizlenen Çukurova ilçesi, 3 Ağustos’tan itibaren Çukurova Belediyesi'nin kendi araç ve imkanlarıyla temizlenmeye başlandı.


Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cuma Kaya, yaptığı açıklamada, "Bir yandan rutin hizmetler verilirken diğer yandan da pazaryerlerini temizliyor, ilaçlıyor, molozları kaldırıyor temizliyoruz. Özel şikayetleri bile anında değerlendirerek yapılması gerekeni yapıyoruz. Yani işimize dört elle sarılarak başladık. Bu sıkı ve disiplinli çalışmamızı sürdürmekte kararlıyız”dedi.


Bu arada hemen her apartmanın önünde bulunan çöp konteynırları zaman zaman ilaçlı suyla yıkadıklarını belirten Kaya, temizlikte ayrıntıya büyük önem verdiklerini söyledi.


Çukurova’da 110 bin konut 11 bin iş yeri olduğunu, şimdiden apartmanları adlarıyla ve sokaklarını ezberlediklerini ifade eden Kaya, temizliğin toplumsal içerikli ve komplike bir hizmet olduğunu vurguladı. Kaya, “Biz disiplinle hizmet versek bile vatandaşlarımızın bize yardımcı olması ve katkı koyması gerekmektedir.

Çöplerin zamanında çıkartılması, aniden oluşan ve kötü görüntü veren çöplerin bize bildirilmesi vatandaşların yapması gereken davranışlardan sadece bir kaçıdır. Bizim, 2562297 nolu telefonumuz her zaman vatandaşlarımızın dilek ve şikayetlerine açıktır” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 12:54:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?