4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çukurova Otoshow 2009 yarın açılıyor

ÇUKUROVA OTOSHOW 2009 YARIN AÇILIYOR

Çukurova Otoshow 2009, Adana Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı yarın açılıyor. TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, firmaların 2010 yılı modellerini ilk kez Adana’da sergileyeceklerini belirterek “Ziyaretçilerimiz festival havasında bir fuar yaşayacak” dedi.

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Adana Otoshow 2009 Fuarı’nın başlamasıyla nedeniyle Genel Müdür Yardımcısı Bülent Yamaç ve Çukurova Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Duru Çiftçi'nin de katıldığı basın toplantısında, fuar organizasyonunda işbirliği yapan Otomotiv Distrübütörleri Derneği, Çukurova Yetkili Otomobil Satıcıları Derneği ile destek veren Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Odası ve Çukurova Fuarcılık A.Ş.’ye teşekkür etti. Ersözlü, geçen yıl 100 bin kişinin ziyaret ettiği Çukurova Otoshow 2009 Fuarı’nın bu yıl da sektörün en önemli markalarının son model araçlarını ziyaretçilerle buluşturacağını ifade etti.

Bölgeden gelecek on binlerce ziyaretçinin festival havasında bir fuar yaşayacağını belirten Ersözlü, “Otomotiv sektörünün satışlarına olumlu katkıda bulunacak bu fuar çerçevesinde otomobil, 4x4, yolcu taşımacılığında kullanılan araçlar, otobüsler, midibüsler, minibüsler, hafif ticari araçlar, kamyonetler, pikap ve panelvanlar yer alacak” diye konuştu.

Çukurova Otoshow 2009 Fuarı’nın dünya devi bir markanın Türkiye lansmanına da ev sahipliği yapacağını kaydeden Ersözlü, katılımcı firmaların 2010 model araçlarını Adana’da ilk kez sergileyeceğini müjdeledi. Fuarda, Türkiye’nin önde gelen mankenlerinin standlarda hazır bulunacağını ve fuar süresinde çeşitli müzik ve dans gösterileri de sunulacağını ifade eden Ersözlü, tüm bölge halkını fuara çağırdı.

Fuarın, daralan otomotiv sektöründe canlanmaya katkı sağlayacağına inandığını kaydeden Ersözlü, firmaların fuara özel kampanyalarının söz konusu olduğuna dikkat çekerek, araç alacak vatandaşların bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini vurguladı. Ersözlü, “Fuarda 23 firma stand açacak, 300 bin Euroluk araçtan 17 bin TL’lik araca kadar çeşit bulunacak. Toplamda 250 civarında araç ilk kez görücüye çıkacak” dedi.

ÇUFAŞ Genel Müdürü Duru Çiftçi de, fuarların bölgenin çimentosu olduğunu, Adana fuarının da TÜYAP’ın 30 yıllık tecrübesi ile 2,5 yılda 10 yıllık bir mesafe aldığını söyledi. İstanbul’dan sonra otomotiv sektörünün buluşma merkezinin Adana olduğuna dikkat çeken Çiftçi, “Bu durum Adana’nın otomotivcilikteki önemini ortaya koyuyor. Adana’da Avrupa Tekerlekli Basketbol Şampiyonası da devam ettiği için otellerde yer bulunmuyor. Fuar ve spor organizasyonlarına ev sahipliği yapan şehrimizin turizm ekonomisinde ciddi bir hareketlilik yaşanıyor. Ayrıca şehrimizin ve ülkemizin tanıtımı için de önemli bir misyonu yerine getiriyoruz” diye konuştu.

Yarın (Cumartesi) saat 12.00’de açılacak fuar, açık kalacağı15 Ekim'e kadar 11.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2009 Cuma 13:41:00
Güncelleme :9 Ekim 2009 Cuma 19:17:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?