2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Çukurova Tıp Fuarı açılıyor

Çukurova Tıp Fuarı yarın Adana'da açılıyor. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuara, yurt içi ve yurtdışından 335 firma ve firma temsilcisinin yanı sıra, medikal sektöründe yer alan firmalar da katılacak.

TÜYAP Adana Genel Müdür Yardımcısı ve Bölge Başkanı Bülent Yamaç, yaptığı açıklamada, Adana'da yeni açılan özel sağlık kuruluşlarının yanı sıra sağlık alanında yapımı hızla süren yeni projeler de olduğunu belirterek, "Adana son birkaç senede sağlık sektöründe önemli gelişmelere sahne oldu.

Özel yatırımların yanı sıra kamuya ait mevcut sağlık kurumlarında da iyileşmeler sağlandı. Bu alanda yaşanan gelişmeler Adana'yı Ortadoğu ve AB ülkelerinin çözüm noktası haline getirdi. Bu nedenle Çukurova Tıp Fuarı'nın yoğun ilgi görmesini bekliyoruz" dedi.

Yamaç, fuar süresince, Suriye, Irak, Bosna -Hersek, Özbekistan, Tacikistan, Moldova, Senegal, Makedonya, Karadağ, Moğolistan, Azerbaycan, Filistin ve Sudan'dan çok sayıda ziyaretçinin Adana'ya geleceğini belirtti.

Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda sağlık kuruluşunun katılacağı Çukurova Tıp Fuarı'nda tıbbi cihazlar, hastane donanımları, laboratuar teknolojisi ve ekipmanları sergilenecek. Ameliyat cihaz aletleri ve ameliyathane donanımları, acil bakım ve yoğun bakım ekipmanları, ortopedik cihaz ve protezler, diyaliz makineleri, fizik tedavi rehabilitasyon alet, gereç ve sistemleri, monitör sistemleri, hastane ısıtma, soğutma aydınlatma, çevre koruma, temizlik güvenlik, çöp sistemleri gibi sağlık sektörünü
ilgilendiren çok sayıda ürün ve hizmetin sergileneceği fuar, bölgede düzenlenecek en kapsamlı tıp fuarı olma özelliği taşıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 14:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?