29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Çukurova'da tiyatro

Ankara Devlet Tiyatrosu, Adana'da "Modigliani"yi, Adana Devlet Tiyatrosu da "Babaannem Yüz Yaşında" adlı oyunu sahnelemeyi sürdürecek.

"Modigliani", yarın ve 6 Ocakta Adana Devlet Tiyatrosu sahnesinde seyirciyle buluşmayı sürdürüyor.

Adana Devlet Tiyatrosu da "Babaannem Yüz Yaşında" adlı oyunu, 9 Ocaktan itibaren tekrar sahnelemeye başlarken, çocuk oyunu "Sokak Kedisi Marilu"yu da 7 Ocak Pazar ve 10 Ocak Çarşamba günleri küçük seyircilere sunacak.

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), yeni yılın ilk etkinliğinde, Mersin Devlet Resim ve Heykel Müzesi ve Galerisi'nde, yarın ücretsiz vereceği şan konserini, 8 Ocak Pazartesi günü de Atatürk Evi'nde tekrarlayacak.

MDOB, ayrıca, Türkiye'nin ilk çocuk operası olan ve dünya prömiyeri 2003 yılında Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'nce yapılan "Karagöz ve Hacivat ile Cumhuriyete Yolculuk"u yeniden 9 OCAK GÜNÜ küçük seyircilerle buluşturacak.

a.a
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2007 Perşembe 11:58:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Aydoğan IP: 193.255.143.xxx Tarih : 17.01.2007 13:10:28
Adana gibi büyük bir şehirde tiyatro bilincinin fazla olması en büyük temennimdir.öncelikle adanada yetenekli kişilere tiyatro eğitimi verilmeli bu bağlamda tiyatronun içselleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.tiyatroya gidebilmek için biletler parasız olmasın ama pahalıda olmasın...saygı ve sevgilerle