4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çukurovalılara oy avcısı uyarısı!

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç, Çukurova’yı dürüst, şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla yöneteceklerini söyledi.

Ardıç, Adana Milletvekili Ali Küçükaydın ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici'nin de katıldığı Göl Mahallesi’ndeki açık hava toplantısında, yerine getirilmesi mümkün olmayan vaatlerle oy avcılığı yapanlara karşı Çukurovalıları uyardı.

Ardıç, "Biz AK Parti olarak asla yapamayacağımız şeyleri vaat etmedik, yerine getiremeyeceğimiz şeylerin sözünü vermedik. Sözünü verdiğimiz her şeyin de arkasında durduk. Bundan sonra da böyle olacak. Ama bakıyoruz siyaseten tedavülden kalkmış, milletimizin 2004’te elinin tersiyle ittiği bazıları bugün tekrar belediye başkan adayı olarak ortaya çıkmışlar. Yerine getirmeyecekleri, getiremeyecekleri vaatlerle milleti kandırmaya çalışıyorlar. Neymiş efendim, Çukurova’da hiçbir sosyal güvencesi olmayan her dört kişilik aileden birini belediyede işe alacakmış. Sen kimi kandırmaya çalışıyorsun. Sen ya hesap bilmiyorsun ya da dayak yememişsin. Çukurova’da en az 70 bin konut var. Yani en az 70 bin hane var. Bu hanelerden 10 binin hiçbir sosyal güvencesi olmadığını varsayalım. 10 bin kişiyi işe mi alacaksın. İnsanların çok hassas olduğu iş ve rızık konusunu böylesine sömürerek siyaset yapmak gayri ahlakidir” dedi.

Yapmayacakları hiçbir şeyi vaat etmediklerini belirten Ardıç, “Çukurovalı hemşehrilerimiz 29 Mart günü, 2004 yerel seçimlerinde olduğu gibi yine sağduyulu davranarak bir kez daha bu zihniyete hayır diyecektir” şeklinde konuştu.

AK Parti'nin çözüm hükümeti olduğunu söyleyen Adana Milletvekili Ali Küçükaydın ise, 29 Mart’ta Adana’da tüm belediye başkanlıklarını kazanacaklarını belirterek, “29 Mart’tan sonra Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri vatandaşa hizmet için el ele verecekler. Büyükşehir ve ilçe belediyeleri arasındaki çekişme ortadan kalkacak” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 16:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?