4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çukurova'nın temizliği Seyhan'dan

Çukurova Belediyesi, ilçenin temizliği için Seyhan Belediyesi ile protokol imzaladı. Protokol gereği, Seyhan Belediyesi 3 ayı geçmemek kaydıyla Çukurova ilçesinin temizliğinden sorumlu olacak.

Adana Valiliğinin, Çukurova ilçesinin temizliği konusunda görevlendirmesi üzerine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Gülşen, iki belediyeyi bağlayacak protokolü hazırladı.

Gülşen’in makamında Seyhan ve Çukurova Belediyeleri’nin Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları protokolü imzaladı. Belediye başkanlarının da imzasından sonra 1 Mayıs 2009 tarihinden itibaren geçerli sayılacak protokol, her iki belediyenin meclisine gönderilecek.

Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bir an önce hizmete başlamak için zaman kavramı tanımaksızın çalıştıklarını, ancak temizlikte emek kadar araç ve donanımında önem taşıdığını söyledi. Yetkililer, “Araç ve diğer donanımlarımızı tamamlayıp Çukurova’nın temizliğine hemen başlamak istiyoruz. Ancak ne yazık ki kuruluş çalışmalarımız, isteğimizi ertelemektedir” dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 13:15:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?