4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

ÇÜMED Brüksel'de temsilcilik açtı

Çukurova Üniversitesi Mezunları Derneği (ÇÜMED), Adana ve ülke genelinde faaliyetlerini aralıksız sürdürürken, Avrupa'ya da temsilcilik açarak faaliyet ağını genişletti.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de hizmete açılan temsilcilik görevine, ÇÜMED Yönetim Kurulu Üyesi ve Brüksel Büyükelçiliği Sosyal İşler Müşaviri Prof. Dr. Halife Keskin getirildi.

ÇÜMED Başkanı Cengiz Kurt, amaçlarının, dernek olarak birçok sosyal ve kültürel faaliyette Çukurova Üniversitesi'ni en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirterek, "Çukurova Üniversitesi gibi ülkemizin gerçekten çok nadide bir kurumundan mezun olmanın ayrıcalığını yaşıyor ve yaşatmaya çalışıyoruz. Bizlerden bu konuda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alper Akınoğlu ve ekibinin de derneğimize katkılarıyla daha güzel günlere doğru yürüyeceğimize inancımız tamdır" dedi.

Kurt, Brüksel'deki temsilciliklerinde misafirhanelerinin mevcut olduğunu, yararlanmak isteyen üyelerinin kendilerine müracaat etmeleri halinde bu olanaktan faydalanabileceklerini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 15:19:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?