2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

ÇÜ'nün büyük gururu

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Melek Akdoğan Gedik, dış ticaretin vergilendirilmesine ilişkin makale çalışması ile Dış Ticaret Bilik Ödülü’nü aldı.

XI. Dış Ticaret Haftası etkinlikleri çerçevesinde başarılı ihracatçıların da ödüllendirildiği Ankara Sheraton Otel’de düzenlenen törende Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Melek Akdoğan Gedik, dış ticaretin vergilendirilmesine ilişkin makale çalışması ile Dış Ticaret Bilik Ödülü’nü almayı başardı.

Dr. Melek Akdoğan Gedik’in ödülünü ise Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile Bakan Kürşad Tüzmen verirken, Gedik’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Çukurova Üniversitesi’nde Doçent Yardımcısı olarak atanması beklenen Dr. Melek Akdoğan Gedik’in bu başarısı üniversite camiasında büyük bir mutluluk ve gururla karşılanırken, Ç.Ü. Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, üniversitelerindeki başarı oranının her alanda çığ gibi büyüdüğünü ve bu başarı dalgalarının her geçen gün artarak büyüyeceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 13:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?