29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Çuvallı hırsız suçüstü yakalandı

Adana'da devren kiralık bir işyerini soyan ve çaldığı eşyaları 15 çuvala dolduran hırsız, devriye gezen polisin fark etmesi sonucu suçüstü yakalandı. Olay, Ziyapaşa Mahallesi Baraj yolu üzerinde bulunan İrem Giyim mağazasında saat 04.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, devren kiralık olan bir iş yerinin gece geç saatlerde kapısını kırarak içeri giren İmdat Ü. (33) isimli şahıs, içerde bulunan tüm kıyafetleri beraberinde getirdiği çuvallara doldurmaya başladı. Eşyaları çuvala doldurduktan sonra, dikkat çekmemek için hırsızlık yaptığı işyerinin biraz ilerisinde bulunan ekmek fırının önüne çuvalları biriktiren İmdat Ü., devriye gezen polis tarafından yakalandı. Polisin bilgi almak istediği sırada çelişkili cevaplar veren İmdat Ü., hırsızlık yaptığını itiraf etti. Polis tarafından göz altına alınan hırsız Ümit Ü., basın mensuplarına da tepki göstererek, "Ben buradan geçiyordum. Bir şey çalmadım. Sakın yanlış yazmayın" şeklinde konuştu.

Bu sırada olay yerine çağrılan işyeri sahibi Kayhan Günay (63), dükkanın bomboş olduğunu görünce bir anlık bir gülümse ile tepki verdi. "Hiçbir şey koymamışlar" diyerek, gülümseyen Kayhan Günay, "İşyerini devredecektim. Ancak hiçbir şey bırakmamışlar. Sağ olsunlar polisler tarafından erkenden fark edilmiş. Yoksa bir kuruş para almadan işyerini devretmiş olacaktım" diye konuştu. Bu arada Gasptan sabıkası bulunduğu belirtilen İmdat Ü.'ye yardım eden Cem T. de polisin gerçekleştirdiği sıkı takip ve operasyon ile yakalandı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2007 Çarşamba 10:38:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?