4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Damat katili hakim karşısında

Adana'da, kızına kötü davrandığını ileri sürerek damadını öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.

Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasında, tutuklu sanık Mehmet Ohtaroğlu (54) hazır bulundu. Sanık Mehmet Ohtaroğlu, damadının Camuscu köyündeki bir çiftlikte çalıştığını söyledi. Mersin'de yaşadığını ve olay tarihinden 10 gün önce kızının evine misafirliğe geldiğini anlatan sanık Ohtaroğlu, "Ben olayın meydana geldiği çiftlikteki ağaçları buduyordum. Bu sırada damadım Ayhan Bayhan ile kızım Tuğba, misafirliğe gelen diğer kızım Emine'yi Mersin'e yolcu etmek için evden ayrılmışlardı.

Bir süre sonra iki kızım da ağlayarak eve döndü. Yanlarında damadım da vardı. Damadım, kızımı, benim evden neden gitmediğimi sorup aralarında tartışma çıkmasının ardından dövmüş. Ben de damadıma neden böyle davrandığını sorduğumda, küfür edip yüzüme tükürdü. Damadımın silahı olduğunu biliyordum. O anda kendimi kaybetmişim ve sadece silahı bulunduğu yerden aldığımı hatırlıyorum" diye ifade verdi.

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklerin tamamlanması amacıyla duruşmayı erteledi. Tutukla yargılanan Ohtaroğlu hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 15:52:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?