1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Davalı davacıyı vurdu

KARAKOLDA CİNAYET

Adana'nın Ceyhan ilçesi'nde, kavgaya karışıp kendisini dövenlerden şikayetçi olmak için karakola giden 26 yaşındaki Adil Malay, ifadesi alındığı sırada polislerin gözü önünde davacı olduğu kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Olay, sabah 04.00 sıralarında, Gaziosmanpaşa Polis Merkezi'nde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle kavga eden iki gruptan darp edilerek yaralanan Adil Malay, karakola giderek şikayetçi oldu.

Malay'ın şikayeti üzerine Ceyhan Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Niyazi A. karakola getirilerek ifade odasına alındı.

Niyazi A., ifade odasında Adil Malay ile karşılaşınca belinden silahını çekip Malay'a kurşun yağdırdı. Malay, olay yerinde hayatını kaybederken, Niyazi A., polisler tarafından etkisiz hale getirilip nezarethaneye götürüldü. Adil Malay'ın cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Oğlunun karakolda öldürülmesine anlam veremeyen 60 yaşındaki baba Mustafa Malay, "Kendisini dövenlerden kurtulmak için karakola sığınmış. İfade verdiği sırada güvenlikçi gelip oğlumu öldürmüş. Karakola giren birinin üstünü nasıl aranmazlar? O kadar polisin arasında bir cinayet nasıl işlenebilir? Bu işin peşini bırakmayacağım. Sorumluların cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğü öğrenildi.

KARAKOLDA CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2011 Cumartesi 12:58:32
Güncelleme :15 Ocak 2011 Cumartesi 13:03:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?