3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Dede ile torunun acı kaderi

Adana'da, alkollü sürücünün kullandığı otomobilin çarptığı bisikletteki dede ile torunu hayatını kaybetti.

Kazada ölen dede ile torunu yan yana toprağa verilirken, yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saatlerinde Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Kıyıboyu Caddesi üzerinde seyreden Cem B.'nin (19) kullandığı 01 FB 392 plakalı otomobil, aynı yönde gitmekte olan Süleyman Sağlam'ın (56) kullandığı bisiklete çarptı. Kazada, bisiklet sürücüsü Süleyman Sağlam olay yerinde, torunu ilköğretim okulu 2. sınıf öğrencisi Neslihan İnan (9) ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kazadan sonra gözaltına alınan sürücünün 50 promil alkollü olduğu belirlendi.

Dede ile torununun cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından aileye teslim edildi. Aynı araca konulan cenazeler, Kabasakal Mezarlığı'na getirildi. Dede ile torunu burada yan yana toprağa verilirken, yakınları gözyaşlarına boğuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2008 Cuma 16:04:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan giz IP: 78.164.244.xxx Tarih : 13.12.2008 22:19:16

buna ne yorum yapılır ki, içki içip zaten küçücük olan beynini devre dışı bırakan ve bunu yiğitlik zanneden abuk mantık... sizin çocuğunuz ölseydi, ne yapardınız efendi...?! bazı insanlarla aynı gökkubbe altında yaşamak ne büyük zulüm... bu ülkeden gitmek istiyorum desem beni ayıplar mısınız...!