4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Demirspor tesislerine hayran kaldılar

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) düzenlediği Spor Basını Semineri’ne katılmak üzere Adana’ya gelen ünlü spor yazarı ve yorumcuları, gezdikleri Aytaç Durak Adana Demirspor Tesisleri’ne hayran kaldılar.

Çukurova Üniversitesi’nde gerçekleşen seminer öncesi Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanı ve Sportif Faaliyetler Sorumlusu Tuncer Akdoğan tarafından Aytaç Durak Adana Demirspor Tesisleri’ne davet edilen ünlü spor yazarı ve yorumcuları, tesislerle ilgili övgü dolu sözler söylediler.

Adana Demirspor’un mükemmel tesislere sahip olduğunu görmek, Türk sporu adına Adana sporu adına son derece sevindirici olduğunu söyleyen Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Başkanı Esat Yılmaer, “Bu tesisi yapanlara teşekkür borçluyuz. Böyle tesise sahip takımın Süper Ligde temsil edilmesi gerek. Mükemmel altyapıya sahip olan bu kent, inşallah bir değil iki takımla Süper Ligde temsil edilir” dedi.

Ünlü televizyon spor programı sunucusu Güntekin Onay da, Adana’nın son yıllarda geldiği noktayı çok iyi bildiğini anlatarak, “Adana futbolu açısından çok önemli tesisler. Ama takımın da başarılı olması, layık olduğu yere gelmesi lazım” şeklinde konuştu.

Tesisleri muhteşem bulduğunu vurgulayan TSYD 2. Başkanı İlyas Namoğlu ise, “Bu tesisi yapan Aytaç Durak’a teşekkür ediyoruz. Adana çok büyük ve çok güzel bir şehir. Böyle bir şehrin takımı alt liglerde olmamalı. Onun için ben buradan Adana halkına, işadamlarına ve ilgililere sesleniyorum; rica ediyorum takımla ilgilenin. Adana Demirspor ve Adanaspor süper lige çıksın” dedi.

Gezi sırasında “Dört dörtlük değil, beş dörtlük bir tesis” diyen TSYD 2. Başkanı ve spor yazarı Faik Gürses de, “İstanbul’daki 3 büyük kulübe taş çıkartacak tesisler. Her yönüyle mükemmel. Adana’nın böylesine güzide tesislerini gördükten sonra, kulüplerin süper ligde olması gerektiğini düşünüyorum. Takımlar Adanalı genç yeteneklere ilgi göstermeli, altyapıya önem vermeli ve hak ettikleri yere yükselmeli” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 17:33:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?