29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Deniz Feneri iftar yemeği verdi

Deniz Feneri Derneği, Adana'da yardım alan aileler ile yardımda bulunan aileleri iftar yemeğinde bir araya getirdi.


Deniz Feneri Derneği Adana gönüllüleri tarafından organize edilen iftar yemeğine yaklaşık 300 kişi katıldı. Ramazan ayının başından bu yana çeşitli yardımlarda bulunan ailelerle, bu yardımları alan maddi durumu iyi olmayan ailelerin kaynaşmaları için organize edilen iftar yemeğine Deniz Feneri Derneği Genel Müdürü Muhammer Özbek de katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Genel Müdür Özbek, Deniz Feneri Derneği olarak amaçlarının tamamen halka hizmet olduğunu vurgulayarak, "Derneğimiz Türkiye'de 81 ilde ve 39 ülkede faal durumdadır. 78 bin gönüllü vatandaşımız ile maddi durumu iyi olmayan aileleri tespit ederek, onların yüzünü bir nebzede olsa güldürmek için çaba gösteriyoruz. Türkiye'de her ay 30 bin aileye yardım ediyoruz.

Ayrıca yine her ay 10 bin yeni aileye yardım ediyoruz. Biz bu yola başımızı koyduk. Şu anda en büyük projemiz, Pakistan'a inşa ettiğimiz üniversitemizdir. Deniz Feneri çok büyük bir ailedir. Bu geniş aile, 450 bin aileye yardım ulaştırmıştır. Bu emek ve çaba aynı ölçüde devam
edecektir" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2007 Cumartesi 05:22:43
Güncelleme :6 Ekim 2007 Cumartesi 10:51:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?