3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Dereceye giren öğrencilere ödül

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) tarafından, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu İl Müdürlüğü bünyesinde kalan çocuklara yönelik düzenlenen "Medya" konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenlere törenle ödülleri verildi.

Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, ÇGC olarak, kültürel ve sosyal etkinliklerin yanı sıra eğitim alanında hizmetlerde bulunduklarını belirterek, "Kimsesiz çocuklarımızın dünyalarındaki medyayı şiire, resme ve yazıya döken bu gençlerimiz bizim istikbalimizdir. Kendilerini cemiyetim adına kutluyorum" dedi.

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ise, kimsesiz çocuklara sahip çıkmanın görevleri arasında yer aldığını ve onların yarınının güzel ve mutlu geçmesi için üzerlerine düşen tüm sorumluluğu yerine getirmenin huzurunu yaşadıklarını belirterek, ÇGC’ye bu güzel hizmetten dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Adana Vali Yardımcısı İbrahim Avcı da, müdürlük bünyesinde yarışmaya katılan, katılmayan tüm çocukların asla kimsesiz olmadıklarını ve onların hepimizin evladı olduğunu vurgulayarak, böyle bir etkinlik düzenleyerek onları unutmayan ÇGC'yi kutladığını belirtti.

Kompozisyon dalında dereceye giren Özge Demir, Salim Buzluca, İbrahim Tapalbekiroğlu ve Garip Sürmeli, şiir dalında dereceye giren Ayşenur Ak, Nurcam Baydar ve Ayşegül Yağmur ile resim dalında dereceye giren Onur İzlek, Neşe Baltürk, Deniz Tuğ ve Hikmet Can Evyapan’ın ödülleri törene katılan konuklar tarafından verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 16:42:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?