4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Dert yumağını çözmeye adayım!

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Ahmet Özlü, seçim çalışmaları kapsamında Denizli ve Kıbrıs Caddesi’nde esnafı ziyaret etti.

Özlü, hedeflerinin Seyhan’a gerektiği şekilde hizmet etmek olduğunu belirterek esnaftan destek istedi. “Hedefimiz Seyhan’a hizmet etmek, mahalle ayrımı yapmadan bize oy çıkmayan yerlere de hizmet edeceğiz” diyen Özlü, yetki verilmesi halinde adaletli bir yönetim uygulayacaklarını ifade etti.

Mahallelerde sorunların dert yumağı haline geldiğini belirten Özlü, mevcut ilçe belediyesinin bazı mahallelerde yaptığı imar çalışmasının sağlıklı olmadığını, halkın mağdur edildiğini savundu.

İmar çalışmasının mutlaka doğru bir şekilde yapılması gerektiğini söyleyen Özlü, yetki verilmesi halinde imar barışını sağlayacaklarını belirtti.

"Halkın yanındayım" diyen Özlü, “Seyhan’ı ve Seyhanlıyı seviyorum. Yalan söylemeden, hırsızlık yapmadan Seyhan’a ve Seyhanlıya hizmet etmek istiyorum. Bu konuda kararlıyım, inanın ve güvenin ” dedi.

Belediye başkanı olduğu takdirde halkın arasında olacağını ifade eden Özlü, “İlk muhatabımız muhtarlar olacak, birlikte mahallenin büyüklerini de yanımıza alıp o yerin sorunlarını tespit edeceğiz. Tespit ettiğimiz sorunları da ilgili birimlere ileteceğiz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 20:53:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?