4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Devlet Bakanı Kavaf Adana'da

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, oğlu Bilge'nin sınav sonucunu Adana Valiliği'ni ziyareti sırasında öğrendi. Oğlunun sınav sonucunun iyi olduğunu belirten Kavaf, "Benim yaşadığım mutluluğu her annenin yaşamasını diliyorum" dedi.

Bakan Kavaf, Hatay'ın Dörtyol ilçesi Yeşilköy Belde Belediye Başkanı Fatma Görgen'in Botaş Dörtyol Tesisleri'nde yapılacak düğün törenine katılmak için THY'nin 08.45 tarifeli uçağıyla İstanbul'dan Adana'ya geldi.

Bakan Kavaf, Adana Havaalanı'nda Vali İlhan Atış, AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, SHÇEK İl Müdürü Fazlı Doğanç ve partililer tarafından karşılandı. İlk olarak Adana Valisi İlhan Atış'ı makamında ziyaret eden Bakan Kavaf, Valilik Anı Defteri'ni imzaladıktan sonra Vali Atış'la makamında görüştü.

Kavaf, burada yaptığı konuşmada, bakanlığına bağlı kurumların iyi durumda olduğunu, Adana'da yeni yatırımlarının bulunduğunu, ilerleyen günlerde bunların açılışını yapmak için de geleceğini söyledi. Kavaf, bir gazetecinin bugün Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sonuçlarının açıklandığını hatırlatması üzerine, "Bu sınav sonucunu ben de heyecanla bekliyorum. Benim oğlum da sınava girdi. Umarım herkesin sonucu istediği gibi gelir" diye konuştu.

Vali Atış'ın bir kilim hediye ettiği Kavaf, ziyaret çıkışında oğlu Bilge'nin sınav sonucunu öğrenip öğrenmediğini soran gazetecilere, "Sınav sonucu iyi. İstediği yere girebilecek puanı almış. Kendisi ODTÜ veya Hacettepe üniversitelerinin maden mühendisliği bölümünü istiyor. Benim yaşadığım mutluluğu her annenin yaşamasını diliyorum" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2009 Pazar 13:58:35
Güncelleme :12 Temmuz 2009 Pazar 18:24:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?