2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Devlet bu kez korudu

DEVLET BU KEZ KORUDU

Adana'da sürekli dayak yediği eşine boşanma davası açtığı için bıçaklanan kadına, devlet sahip çıktı.

Adana'da görücü usulüyle evlenen 26 yaşındaki Sevda K., sürekli dayak yediği kocasının kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını öğrenince evini terk edip, annesinin evine yerleşerek kocasına boşanma davası açtı.

Bunun üzerine 7 yıllık eşi 34 yaşındaki Bilal K., eşini önce ikna etmeye çalıştı ancak çabaları sonuçsuz kalınca tehdit etmeye başladı. Geçtiğimiz cumartesi günü Bilal K., 6 yaşındaki oğlu Ö.K.'ye para vererek eşinin yerini öğrendi. Bilal K. bunun üzerine Sevda K.'yi bıçaklayarak kayıplara karışırken, eşi ise hastaneye kaldırıldı.

Adana Emniyeti olaydan sonra kaçan Bilal K.'nin hastaneye gelebileceği ihtimaline karşılık hastaneye polis yerleştirdi. Kadın 5 gün sonra hastaneden taburcu olarak annesinin evine gidince bu kez görevli polis Sevda K.'nin bulunduğu eve saat başı gelerek kontrol yaparak kadını korumaya devam etti. Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri de yaptıkları başarılı operasyonla Bilal K.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

"KOCAM YAKALANDIĞI İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Eşi yakalanmadığı için çok korktuğunu ancak yakalandıktan sonra çok sevindiğini belirten Sevda K., "Eşim beni bıçakladıktan sonra bir türlü bulunamamıştı. Bu nedenle çok korkuyor dışarı bile çıkamıyorduk. Bunun için devletimiz hem hastanede hem de evimizde bizi korumaya aldı. Eve geldikten sonra gece yarılarına kadar her saat başı eve gelen polis iyi olup olmadığıma baktı. Polis kendileri olmadan dışarı çıkmamamı isteyip, bir isteği olduğunda kendilerinin getireceğini söyledi. Bu nedenle ben dışarı çıkmadım. Allah devletimizden razı olsun" dedi.

Sevda K., eşinin yakalandığını gazetecilerden öğrendiğini anlatarak, "Ben şans eseri hayatta kaldım. Eşimin cezasını çekmesini istiyorum. 1-2 seneyle yatıp kurtulmasını istemiyorum. Bana yaptıkları yanına kar kalmasın. Mutlaka cezasını en ağır şekilde çeksin" dedi.

Bilal Kantekin'in 6 yaşındaki oğlu Ö.K.'da babası yakalandığı için mutlu olduğunu, babası yakalanana kadar polislerin annesini ve kendisini koruduğunu söyledi.

DEVLET BU KEZ KORUDU
DEVLET BU KEZ KORUDU
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2011 Cuma 12:25:04
Güncelleme :29 Temmuz 2011 Cuma 14:21:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?