2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Dikkatsizlik can alıyordu: bir yaralı

Adana’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, bugün sabah 09.00 sularında Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzeri Kazım Başer Mahallesi Kavşağı’nda meydana gelen kazada, Mehmet Özdoğan (25) idaresindeki 16 BHY 408 plakalı otomobil, seyir halindeyken mahalle içinden aniden çıkarak bulvara giren plakasız motosiklet sürücüsü Selami Çıngıl’a (28) arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet bir kenara, sürücü bir kenara savrulurken, araçta da önemli hasar meydana geldi.

Kazadan hemen sonra 500 metre ileride bulunan Sağlık İl Müdürlüğü’nden ambulans istendi. Özel bir şirkette kurye olarak çalıştığı belirtilen yaralı genç, yerde acılar içinde kıvranırken, ambulansın kazadan yaklaşık yarım saat sonra gelmesi vatandaşların tepkisini çekti. Kazayı duyan yaralı gencin annesi Güllü Çıngıl da kaza yerine gelerek feryat ederken, yaralı oğlunu ambulansla hastaneye götürdü. Olay yerinde toplanan vatandaşlar, Kazım Başer Mahallesi’ndeki kavşakta hemen her gün kaza meydana geldiğini belirterek uyarılı trafik lambası istedi.

Sürücü Mehmet Özdoğan ise 90-95 kilometre hızla bulvarda seyrederken, ara sokaktan aniden yola çıkan motosikletli sürücünün sol şeride geçmeye çalıştığını, durumu fark ettiğinde fren yapmasına rağmen kazayı önleyemediğini söyledi

adana
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2004 Perşembe 12:05:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?