4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Dilek Sabancı aile kabristanında

Sakıp Sabancı'nın kızı Dilek Sabancı, babasının ölümünün 5. yıldönümünde geldiği Adana'da Asri Mezarlıkta bulunan aile kabristanlığını ziyaret ederek dua etti.

Sabancı, babasının ölümünün 5. yıldönümünde okutulacak mevlide katılmak üzere geldiği Adana'da, Asri Mezarlıktaki Hacı Ömer Sabancı, Sadıka Sabancı, İhsan Sabancı, Özdemir Sabancı ve Hacı Sabancı'nın bulunduğu aile kabristanını ziyaret etti.

Korumaların yardımıyla yürüyen Dilek Sabancı, kabristanda dua okuduktan sonra yaptığı açıklamada Sabancı ailesinin ülkeye çok büyük hizmetleri olduğunu belirterek, "İhsan amcam fakir dostu, futbol dostu bir insandı. Özdemir amcamda sanayileşme yolunda çok destekler yapmış, çok mütevazıydı. Öbür amcama baktığımız zaman toplumun her an gelişmesi ve sosyal sorumlulukla ailesine çok etkisi çok faydası olan bir insandı. Allah hepsinin ruhlarını şad eylesin mekanlarını cennetin eylesin" dedi.

Herkesin bir gün öleceğini, her canlının ölümü tadacağını ifade eden Sabancı, "Zamanı geldiğinde hepimiz gideceğiz. Önemli olan yaşarken bir takım izler bırakabilmek. Sakıp Ağa, toplum tarafından çok sevilen sayılan bir insandı, O da hala öğle olduğuna inanıyorum unutulmayan, insanlardan birisi. Allah hepsinin mekanını cennet eylesin."

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 13:03:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
a IP: 88.65.140.xxx Tarih : 17.04.2009 14:03:26

tüm sabanci ailesine allah rahmet eylesin,bende  onlarin  vermis olduklari is sayesinde cok ekmeklerini yedim,ruhunuz sad olsun