1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Direksiyonda kalbi tekledi

Adana'da otomobiliyle işe giderken direksiyon başında kalp krizi geçiren şahıs, annesini araması sayesinde ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesinde ikamet eden Serkan Güner (35), sabah işe gitmek için 01 BCH 74 plakalı otomobiline binerek, Mahfesığmaz Mahallesi'nden Kenan Evren Bulvarı'na çıktı. Bulvar girişine geldiğinde otomobil hareket halindeyken nefes almakta güçlük çeken Güner, otomobilini yol kenarına park edip annesi Müzeyyen Güner'i telefonla arayarak, "Anne nefes alamıyorum, Kenan Evren Bulvarı girişindeyim, hemen gel" dedi.

Bunun üzerine Müzeyyen Güner, bir otomobile binerek hemen oğlunun yanına geldi. Anne, oğlunun nefes almakta güçlük çektiğini görünce polise ve ambulansa haber verdi. Güner, oğlunun gömleğini açarak nefes almasını sağlamaya çalıştı. Gözyaşlarını tutamayan anne, sağlık ekiplerinin ve polisin gelmesiyle rahatladı. Sağlık ekipleri otomobilin içinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Serkan Güner'i Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Seyhan Uygulama Merkezi'ne götürdü. Burada kardiyoloji bölümüne yatışı yapılan Güner'in kalp krizi geçirdiği ancak hayati tehlikesinin olmadığı belirlendi..

Anne Müzeyyen Güner, gözyaşları içinde oğlunun evden işe gitmek için çıktıktan 5 dakika sonra telefonla arayarak nefes alamadığını söyleyip yanına çağırdığını, geldiğinde oğlunun otomobilin içinde yattığını belirterek, "Hemen polise ve ambulansa haber verdim. Onlar da geldiler, şimdi hastaneye götürüyoruz. Direksiyon başında kalp krizi geçirmiş" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2011 Çarşamba 11:30:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?