3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Diş Hekimleri toplantısı 17 Ekim'de

Türk Dişhekimleri Birliği'nin (TDB) 100. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen bilimsel bölge toplantılarının üçüncüsü, 17-18 Ekim tarihlerinde Adana Hilton Oteli'nde gerçekleştirilecek.

Adana Dişhekimleri Odası Başkanı Asım Savaş, yaptığı açıklamada, dişhekimlerini yoğun bir programın beklediğini ifade ederek, dişhekimlerinin, bilimsel oturum boyunca diş tedavisinde başarılı olmak için dikkat edilecek noktalar hakkında bilgilendirileceğini kaydetti.

Savaş, “2 gün boyunca sürecek toplantılarda, dişhekimlerini yoğun bir program bekliyor. Toplantının bilimsel oturumunda protetik diş tedavisinde başarılı olmak için dikkat edilecek noktalar, implant üstü protezler, endodontik tedavide başarıyı etkileyen faktörler, restorative dişhekimliği ve diş beyazlatma konuları ayrıntılarıyla ele alınacak. Ayrıca implant üstü overdenture, nikel titanium döner aletler ve beyazlatmanın günümüzdeki uygulama ve çeşitli konularında kurslar düzenlenecek. Dişhekimliği ilaç ve farklı sektörlerden firmaların katılımı ile gerçekleşecek expodental sergisi de dişhekimleri ile buluşacak" dedi. x

Bilimsel toplantının 2. gününde dişhekimi yardımcısı ve dişhekimi teknisyeni eğitimi de verileceğini ifade eden Savaş, şunları kaydetti:

“Toplantı kapsamında 18 Ekim Cumartesi günü Adana Dişhekimleri Odası'nda ücretsiz olarak dişhekimi yardımcısı ve dişhekimi teknisyeni eğitimi de düzenlenecek. Ayrıca, toplantıya Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Mersin gibi illerden dişhekimlerinin de katılımı bekleniyor.”

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 11:30:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?