4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Doğal Park'ta tiyatro keyfi

Adana’nın Çukurova ilçe Belediyesi, Toros Mahallesindeki Doğal Park amfi tiyatroyu, “Üvey Karım” adli 2 perdelik komedi oyunuyla Çukurovalıların hizmetine sundu.

Çok sayıda Çukurovalının ilgiyle izlediği tiyatro oyunu öncesi kısa bir konuşma yapan Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Çukurova’nın kültür kenti olacağını söyledi.

Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde yaptıkları Doğal Park’ta hemen her gün düzenlenen etkinliklerle parkın cazibe merkezi haline geldiğini belirten Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, ”Kaybolan 5 yılımızı telafi etmek için yine karşınızdayız. Bugün tiyatro ile yarın yazlık sinema ve konserlerle bir araya geleceğiz. Bir yudum sosyal ve kültürel etkinlikle, yazın bunaltıcı sıcağını hafifleteceğiz” dedi.

Arıkan, kısa zaman sonra etkinlikler hamlesi yapacaklarını da ifade ederek, yarından itibaren Hayal Park’taki yüzme havuzunda yüzme kursları vermeye başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Başkan Yıldıray Arıkan’ın konuşmasından sonra Abdullah Şahin’in yönettiği “Üvey Karım” adlı 2 perdelik komedi oyunu sahnelendi. 2 saat süren ve izleyicileri gülme krizine sokan oyunun finalinde Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkerim Özkul, oyunculara çiçek verdi ve Çukurovalılar adına teşekkür etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 12:54:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
samet çoşkun IP: 88.252.54.xxx Tarih : 29.06.2009 15:27:26

çok güzel oynandı bizzat bitene kadar izledim gözümü sahneden ayırmadım   ve çukur ova belediyesine ve oynayan arkadaşlarımıza teşekkür ederim