4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Doğalgaz kurbanı Elif toprağa verildi

Ankara'da doğalgazdan kaynaklanan karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu ölen 7 üniversite öğrencisinden Elif Koyuncuoğlu Adana'da toprağa verildi.


6 arkadaşıyla birlikte yılbaşı gecesi doğalgaz kombisinden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Elif Koyuncuoğlu'nun cenazesi Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'na ait cenaze aracıyla Ankara'dan Adana'ya getirildi.

Bilkent Üniversitesi öğrencisi Elif'in cenazesi bekletilmeden Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü. Cenaze namazı öncesi Elif'i 5 yaşından itibaren evlatlık alıp büyüten annesi Münteha Koyuncuoğlu ile öz annesi Yasemin Topaloğlu mezarlığa birlikte geldi. Acılı anneler cenazeyi yıkanırken son kez gördü. Üvey anne Münteha Koyuncuoğlu, bir banka oturup, "Ben şaka zannediyordum, şaka değilmiş, şimdi inandım, gerçekmiş" diyerek gözyaşlarına boğuldu.


Cenaze namazının kılınması sırasında ise Elif'in üvey babası Osman Koyuncuoğlu, ayakta durmakta güçlük çekti. Üvey baba, daha sonra yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi. Namazın ardından Elif'in cenazesi üvey anne ve babasının kendileri için satın aldıkları mezarlığa defnedildi. Elif'in baş kısmına yazma örtülürken, feryat eden üvey annesi Münteha Koyuncuoğlu, "Senin düğünün böyle mi olacaktı. Gelinlik giyemeden öldün. Kameralar da gelmiş senin düğününü çekiyor" diyerek gözyaşına boğuldu.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 18:33:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?