3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Doğanay ürün yelpazesini genişletti

Sektöründe yarım asra yakın geçmişe sahip olan Doğanay Gıda, Adana'da kurulu entegre tesislerinde ürettiği şalgam suyu, limon sosu, üzüm ve elma sirkesinin ardından ürün yelpazesine tek kullanımlık yüzde 100 doğal yeni ürünler ekliyor.

Doğanay Gıda A.Ş. Genel Müdürü Abdülkadir Ensari, yaptığı açıklamada, temelleri Hasan Doğanay tarafından atılan firmanın bugün sektöründe önemli bir yer edindiğini ve pazardan ciddi şekilde pay aldığını belirterek, "Şalgam suyu ve limon sosunda piyasa lideriyiz. Önümüzdeki 3 yıl içinde hedef, tüm ürün gruplarıyla piyasanın lideri olmak" dedi.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu tesislerinde ayda 2.5 milyon litre şalgam suyu, limon sosu, üzüm ve elma sirkesi ürettiklerini belirten Abdülkadir Ensari, Doğanay markalı, TSE, ISO 9001 ve HACCP kalite belgeli ürünlerinin bütün ulusal ve yerel market zincirlerinde raflardaki yerini aldığını söyledi.
Piyasaya yeni ürün sunma hazırlığı içinde olduklarına dikkat çeken Ensari sözlerine şöyle devam etti: "Ürün çeşidini artırıyoruz. Deneme üretimine başladığımız ürünler arasında tek kullanımlık yüzde 100 doğal limon suyu ve değişik salata sosları, yine yüzde 100 doğal balsamik sirke, nar ekşisi ve nar ekşisi sosu bulunuyor. Tek kullanımlık ürünlerimizi 8-12 gramlık küçük saçalarda sunacağız. Bunun yanı sıra 250 ve 500 ml'lik ürünler de piyasada olacak. Nar ekşisi ve nar ekşisi sosunu da 330 ve 675 ml olarak pazara sunacağız. Yeni ürünler için 5 milyon Euro civarında makine yatırımı yaptık. Tüm bu yeni ürünlerimiz Eylül-Ekim itibariyle piyasada olacak."

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 12:24:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hüsnü Dincaslan IP: 80.135.81.xxx Tarih : 25.07.2008 20:02:37

ALMANYA KÖLN`DEN MERHABA, ADANALI OLDUGUM iCiN EViME DEVAMLI SALGAM ALIYORUM. GiTTiGiM SPORBAR`DA MiLLETi SALGAMA ALISTIRDIM,ARTIK RAKIYI SALGAMLA iCiYORLAR.BAZEN DOGANAY BULAMIYORUZ, MECBURiYETTEN BASKA SALGAM ALIYORUZ FAKAT iCTiGiMiZ ZAMAN ZEVK ALAMIYORUZ. DOGANAY BiRDE DENELi (HAVUC)OLSA SÜPER OLACAK.... BRAVO DOGRU BiR KARAR,ADANA iCiN DE iYi BiR YATIRIM. TEBRiKLER. BiR GÜN KÖLN ANUGA FUARINDA GÖRÜSMEK ÜZERE SELAMLAR