30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Doktor parasını yankesiciler çarptı

Adana'da bir yaşlı kadın, tedavi olmak için biriktirdiği parasını doktora giderken halk otobüsünde yankesicilere kaptırdı. 

Edinilen bilgiye göre, 65 yaşındaki Hasibe Kala, rahatsızlığı sebebiyle doktora gitmek için durakta halk otobüsüne bindi. Bu sırada 3 kişi, ellerindeki kartpostalları satmak bahanesiyle Kala'nın yanına geldi.

 Kala'nın muavine vermek için cebinden çıkardığını gören şahıslar, "Sen para verme biz veririz" diyerek parayı cebine koymasını istedi. 

Şahıslardan biri, Kala'nın yolcu ücretini öderken diğer kişi ise yaşlı kadının cebindeki 35 YTL parayı yankesicilik yöntemiyle çaldı. Şahıslar olaydan sonra ilk durakta indi. 

Bir süre sonra parasının çalındığını fark eden Kala, çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine, başından geçenleri anlatan Kala, gözyaşlarını tutamadı. 

Doktora gitmek için 35 YTL para biriktirdiğini söyleyen Kala, "Otobüste bana 'teyze sen para verme' dediler. Cebimdeki paramı nasıl aldılar anlayamadım" dedi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
İha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2007 Pazar 11:43:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?