4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Dolandırılan patrondan garip ceza

PATRON KENDİNİ DOLANDIRAN ELEMANI GASP ETTİ İDDİASI

Adana'da kendisini yaklaşık 10 bin TL dolandıran işçisine ceza vermek isteyen işveren, 5 kişiyle birlikte işçisinin el ve ayaklarını bağlayarak gasp etti.

İddialara göre, Cem U.'nun elemanı olarak çalışan Hamza B., patronunun yaklaşık 10 bin TL'sini dolandırdı. Cem U., çarşıda elamanı Hamza B.'yi görünce parasını almak istedi. Konuşma bahanesiyle işçisi Hamza B.'yi bürosuna götürdü.

Telefon bayii ve kuyumculuk işleriyle uğraşan Cem U., büroda 5 kişi ile birlikte Hamza B.'nin el ve ayaklarını bağladı. Hamza B.'nin üzerindeki cüzdan, telefon ve kol saatini alan şahıslar, daha sonra Hamza B.'yi darp etti.

Adana polisi bir ihbarı değerlendirerek Hamza B.'nin tutulduğu Özel Sancak İşhanı'ndaki büroya baskın yaptı. Hamza B.'yi zorla tutulduğu yerden kurtaran polis, olayla ilgileri olduğu iddia edilen 1'i kadın toplam 6 kişiyi gözaltına aldı. Olaya karışan işveren Cem U., Umut B. Abit Can A., Mehmet Ali Y., Atilla Ş. ve Ayşe İ., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Gözaltına alınanlardan Ayşe İ.'nin Hamza B.'nin tutulduğu büroda el ve ayakları bağlı şekilde fotoğraflarını çektiği iddia edildi.

PATRON KENDİNİ DOLANDIRAN ELEMANI GASP ETTİ İDDİASI
PATRON KENDİNİ DOLANDIRAN ELEMANI GASP ETTİ İDDİASI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2009 Cumartesi 20:46:01
Güncelleme :5 Aralık 2009 Cumartesi 20:59:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?