4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Dölek'ten eski başkanlara teşekkür

Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek, Yüreğir ilçesinde görev yapan, 29 mart yerel seçimleri ile birlikte kapatılan veya Sarıçam'a bağlanan beldelerin belediye başkanlarına birer teşekkür plaketi verdi.

Polis evinde düzenlenen plaket töreninde konuşan Kaymakam Abdullah Dölek, 29 Mart yerel seçimleri öncesinde ilçeye bağlı olan beldelerin bir kısmının birleşerek Sarıçam ilçesinin oluşturulduğunu, bir kısmının ise Yüreğir Belediyesi ile birleşerek kapatıldığını hatırlattı.

Dölek, konuşmasında bu belde belediyelerinin artık kalmadığını belirterek şunları söyledi:

"Bu belde belediyeleri artık tarih sayfalarında yerlerin alacak. Belde belediye başkanlarını son olarak yerine getiren sizler çok önemli hizmetlerde bulundunuz. Yüreğir'e katkı da bulundunuz. Bu amaçla sizlere birer teşekkür ediyoruz. Sizlere bundan sonraki görevlerinizde ve hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.
Kaymakam Dölek, Yüreğir eski Belediye Başkanı Ömer Topçu, kapatılan Sofulu ve yeni dönemde Sarıçam Belediye Başkanı olan Ahmet Zenbilci, kapatılan ve Sarıçam ilçesine bağlanan İncirlik Belediye Başkanı Vedat Karadağ, Kürkçüler Belediye Başkanı İsmet Çelik, Suluca Belediye Başkanı Latif Uluç, Baklalı Belediye Başkanı Süleyman Göçmen, Buruk Belediye Başkanı Cabbar Konuk, Yüreğir Belediyesine bağlanan Geçitli Belediye Başkanı Ömer Tan, Abdioğlu Belediye Başkanı Şerefettin Uçar, Yunusoğlu Belediye Başkanı Recai Doğan ve Doğankent Belediye Başkanı Muharrem Baran'a teşekkür plaketi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 13:49:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?