2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Dolmuşta miras cinayeti

Adana’da bir genç, daha önce miras yüzünden çıkan kavgada babasını yaralayan amcasının oğlunu, kullandığı dolmuşta bıçaklayarak öldürdü. Çevredekiler tarafından linç edilmek istenen genç, polisler tarafından kurtarılarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, olay Cemal Gürsel Caddesi 5 Ocak Karakolu yanındaki Topel dolmuş duraklarında bugün saat 11.30 sularında meydana geldi. Sinan Karataş (19), bir süre önce aile içinde dolmuş yüzünden çıkan miras kavgası sırasında babası Bekir Karataş’ı bıçakla yaralayan amcasının oğlu Mehmet Ali Karataş’ı (23), yolcu olarak bindiği 01 M 1007 plakalı dolmuş içerisinde boynundan bıçakladı. Yaralanan Mehmet Ali Karataş, önce Haluk Tanır’ın kullandığı 01 FU 906 plakalı kamyonete, ardından kaldırıma çıkarak seyyar satıcının tezgahına çarptı. Yaralı şoför daha sonra diğer dolmuşçular tarafından Adana Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Karataş, kaldırıldığı hastanede kan kaybından hayatını kaybetti.

Bu arada Adana Numune Hastanesi’ne kaldırılan ve kan kaybından dolayı hayatını kaybeden Mehmet Ali Karataş’ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Sldırgan genç, çevredekiler tarafından yakalanarak tartaklandıktan sonra olay yerine gelen polislere teslim edildi. Karataş’ın, amcasının oğlunu; babasını yaraladığı için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

adana
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2004 Perşembe 14:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?