2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Domuz bağı cinayetine 1 tutuklama

Adana'da, iki çalışanı tarafından domuzbağı ile bağlanıp sert cisimle kafasına vurularak öldürülen işadamının eşi, cinayeti azmettirdiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

2 Ağustos'ta kaybolan ve 28 Ağustos'ta domuzbağı ile bağlanıp öldürülerek naylona sarılıp hayvan dışkılarının arasında atılmış olarak cesedi bulunan iş adamı Ali Yasin Sönmezler'in (50) cinayetini soruşturan jandarma, işadamına ait çeklerin ödenmediğinden dolayı hakkında icra takibine başlandığını belirledi. Ödenmeyen çekler üzerindeki yazı ve imzaların işadamına ait olmadığının anlaşılması üzerine iş yerindeki tüm çalışanların yazı ve imza örnekleri Jandarma Kriminal Laboratuarı'na gönderildi.

Sönmezler'in imzasını taklit ettiği belirlenen Gürkan K. gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden Gürkan K.'nın (24) verdiği ifade doğrultusunda aynı iş yerinde çalışan Armağan A. da (23) gözaltına alındı. Zanlılar çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, Gürkan K.'nin, "İşadamını bana karısı öldürttü" şeklindeki ifadesi üzerine öldürülen işadamının eşi Ş.S. (46) gözaltına alındı.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulan Ş.S., suçlamaları kabul etmeyerek, "Sanıklar eşimin yanında çalışan oğulları gibi sevdiği kişilerdi. Bana maddi ve manevi olarak zarara vermek istenmektedir. Gürkan'ı da eşimi sormak için aramıştım. Şirketi ele geçirme gibi bir düşüncem olmadı. Kimseyi azmettirmedim" dediği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 18:26:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?