1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Dönerli kuruluş kutlaması

DÖNERLİ KURULUŞ KUTLAMASI

Cumhuriyet Gazetesi'nin kuruluşunun 87. yıldönümü, Türkiye genelinde olduğu gibi Adana'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Yoğun ilgi gösterilen kutlamalarda katılımcılara da pilav üstü et döner ikram edildi.

Cumhuriyet Kültür Sanat Merkezi'nde yapılan kutlama etkinliklerde Adana'nın yanı sıra Mersin, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Kilis ve Kahramanmaraş'tan gelen Cumhuriyet okurları da yer aldı. Katılımcılar arasında Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir, Türkiye Gazeteciler Sendikası Adana Şube Başkanı Mustafa Gümüşdamla, CHP Adana Milletvekili Hulusi Güvel ile CHP İl Başkanı Zeydan Karalar'ın da hazır bulundu.

Yoğun ilginin gösterildiği etkinlikte ayrıca İşçi Partisi, DSP, Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Adana Şubesi ile birlikte 68'liler Birliği Vakfı, Adana Tabip Odası, Eğitim-İş, Eğit-Der'in yanı sıra demokratik kitle örgütü, sendika, meslek odası ve siyasi parti temsilcileri de katılım gösterdi.

Burada konuşan Cumhuriyet Gazetesi Adana Temsilcisi Çetin Yiğenoğlu, etkinliklerle birlikte Cumhuriyet'in yalnız olmadığını bir kez daha gördüklerini ifade ederek, gösterilen dayanışmanın önemine dikkat çekti. Yiğenoğlu, “Nice yıllarda buluşmak dileğiyle, hoş geldiniz” dedi.

Konuşmanın ardından katılımcılara geleneksel döner, pilav ve ayran ikramında bulunuldu. Öte yandan, Adana Valisi İlhan Atış ile çok sayıda siyasi parti, sivil toplum kuruluşu, sendika ve meslek odası da Cumhuriyet Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü gönderdikleri çiçek ve yayınladıkları dayanışma mesajlarıyla kutladı.

DÖNERLİ KURULUŞ KUTLAMASI
DÖNERLİ KURULUŞ KUTLAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2011 Cumartesi 16:02:00
Güncelleme :7 Mayıs 2011 Cumartesi 16:07:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?