4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Dostlarından Kurtuluş'a destek

Kanser tedavisi gören ünlü sanatçı Kurtuluş'a maddi ve manevi destek sağlanması amacıyla Adana'da bir dizi konser düzenlenecek.

Sanatçı Metin Özülkü öncülüğünde başlatılan bu kampanya kapsamında ilk konser, 22 Ocak Perşembe günü, Seyhan Oteli'nde Eda-Metin Özülkü ve Hakan Aysev üçlüsü tarafından verilecek. Ardından Yaşar ve Petek Dinçöz ile birçok sanatçı bu konserlerde sahne alacak. Kentte 25 günde bir gerçekleştirilecek konserler için sanatçılar hiçbir ücret almayacak. Konserlerin geliri, kanser tedavisi gören Kurtuluş'un tedavisi için harcanacak.

Sanatçı Kurtuluş, Mavi Sürmeli Oteli'nde düzenlediği basın toplantısında, sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi. Dostlarının desteğiyle bu hastalığın üstesinden gelmeye çalıştığını ifade eden Kurtuluş, "En son hastaneye yattığım dönemde sanatçı arkadaşlarımız, başta Metin Özülkü olmak üzere desteklerini esirgemediler. Bana destek adına böyle bir konser verdiler. Bu beni çok mutlu etmiştir" dedi.

Bu hastalıkla mücadelede dostların desteğinin çok önemli olduğunun altını çizen Kurtuluş, bu konuda kendisini şanslı gördüğünü ifade etti. Konserlerin organizatörlüğünü yapan Mehmet Karaca da, ileriki günlerde birçok sanatçının Kurtuluş'a destek olmak amacıyla Adana'ya geleceğini ifade ederek, bu organizasyonların kent için önemli birer kültürel faaliyet olacağını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 18:34:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?