4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Dostluk maçında kıyasıya mücadele

Adana'da gazeteciler ile emniyet mensupları dostluk maçında buluştu.Karşılaşma 3-3 beraberlikle sona erdi.

İhsan Sabancı Adana Demirspor Altyapı Tesisleri'nde düzenlenen dostluk maçında Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, müdür yardımcıları ve basın mensupları karşı karşıya geldi.

İl Emniyet Müdürü Kesmez, maç öncesi basın mensuplarının soruları üzerine, "Şimdi kendimi sorguda gibi hissediyorum" diyerek, çevresindekileri kahkahaya boğdu. Kesmez, "Spor herşeydir. Bunu şimdi yine göreceğiz. Dostluk ve kardeşlik için güzel olacaktır. Herkes görevini yapacak, ama bir de böyle bir araya gelirsek güzel şeylerin olacağına inanıyorum." diye konuştu. Başka kuruluşlarla da futbol maçlarına devam edeceklerini belirten Kesmez, iş adamlarına da teklifte bulundu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Şube Başkanı Nihat Geven ise, "Yeni emniyet müdürümüzün Adana için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Böyle bir tablonun oluşmasını sağlayanlara da teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından sahaya çıkan takımlar birlikte objektiflere poz verdi. Daha sonra başlama vuruşu ile birlikte start alan maç büyük bir mücadeleye sahne oldu. Maç boyunca sahada ter döken her iki takımın oyuncuları sergiledikleri oyunla büyük beğeni topladı. Dostluk maçı 3-3
beraberlikle sona erdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2009 Perşembe 12:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?