4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

DP'de coşkulu bayramlaşma

DP'DE COŞKULU BAYRAMLAŞMA

Demokrat Parti (DP) Adana il Teşkilatında bayramlaşma coşkusu yaşandı. Bütünleşme sonrasında ilk bayramı kutlayan DP'de partililer akın edince il binasında izdiham yaşandı ve kalabalık Atatürk Caddesi'ne taştı.

DP'de bayramın ikinci günü gerçekleştirilen bayramlaşma töreni partilileri bir araya getirdi. Bayramlaşma törenine, İl Başkanı Yavuz Tekeli ve İl yönetiminin yanısıra, DP Genel İdare kurulu üyesi Namık Akay, GİK eski üyeleri Adana eski Milletvekili İ. Cevher Cevheri ve Nevzat Şaşkın, DYP Adana eski Milletvekilleri Veli Andaç Durak ve Turgut Tekin, ANAP Adana aski Milletvekili Ali Tekin, DP il Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Akça, ANAP eski il başkanları Necati Erdem, Nevzat Toplukafa, ANAP İl Kadın Kolları Başkanı Özden Gülmen, Seyhan İlçe Başkanı Adnan Güleryüz ile çok sayıda partili katıldı.

DP Adana il Başkanı Yavuz Tekeli'nin, parti binasına gelen konukları tek tek karşılayıp uğurladığı bayramlaşma, bütünleşmenin Adana'da gerçekleştiğini ortaya koydu.

Bayramlaşma törenide bir konuşma yapan İl Başkanı Yavuz Tekeli, birlik ve beraberlik içerisinde Kurban Bayramını idrak ettiklerini ifade ederek, bayramlaşma törenindeki tablonun DP'nin iktidara yürüdüğünün habercisi olduğunu söyledi. DP-ANAP bütünleşmesinin Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiğini ve kapanan siyasetin önünü açtığını belirten Tekeli, DP, AP, DYP ve ANAP'la hizmet alan ve kalkınan Türkiye'nin son dönemlerde ehliyetsiz ve beceriksiz siyasetçilerin elinde karanlığa sürüklendiğini savundu. Tekeli, "Demokrat Parti, halka hizmet ve Türkiye'yi çağdaş ülke yapmak arzusuyla yoğrulmuş insanların ocağı. Dün çeşitli nedenlerle başka partilerin çatısın altında bulunan demokratlar nihayet arzulanan bütünleşmeyi gerçekleştirmiş bulunuyor. Bu bütünleşme, hizmete susayan Türkiye'nin ve halkımızın umutlarını yeşertmiştir. Bayramdan sonra Demokrat Partililer olarak el ele, kol kola Türkiye'nin özlediği DP iktidarına kavuşması için çalışacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 14:03:03
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 14:09:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?