4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

DSP'liler İsmail YK ile coştu

Demokratik Sol Parti (DSP) üyeleri, ünlü şarkıcı İsmail YK ve dizi oyuncusu Tolga Karel ile buluştu. Partililer, İsmail YK'nın söylediği şarkılarla coştu.

DSP Adana İl Başkanlığı tarafından Mimar Sinan Açık Hava Gösteri Merkezi'nde bir konser düzenlendi. Konserin sunuculuğunu ise ünlü dizi oyuncusu Tolga Karel yaptı. Alanda bulunan genç kızların yoğun ilgisiyle karşılaşan Karel, "Bu kadar yoğun ilgiyi beklemiyordum" dedi.

Karel, sahneye ilk olarak DSP Seyhan Belediye Başkan Adayı Halil Pişkin'i davet etti. Partililere seslenen Pişkin, "Biz herkese yüreğimizi açtık. Demokratik Sol Parti olarak 29 Mart Yerel Seçimleri'nden zaferle çıkacağız. Biz gençlerimize
ve kadınlarımıza önem veriyoruz. Biz çalışmalarımızı seçim dönemlerinde yapmıyoruz. Her zaman sizlerleyiz, iç içeyiz" dedi.

Daha sonra sahneye ünlü sanatçı İsmail YK çıktı. Hayranlarının alkışları eşliğinde sahneye çıkan İsmail YK, sahne performansıyla büyük beğeni topladı. Konserde sevilen şarkılarını arka arkaya seslendiren İsmail YK'ya hayranları da eşlik etti.
İsmail YK yaklaşık bir saat sahnede kalırken, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 09:08:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?