3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Dualar Milli Takım için

Adana'da, A Milli Futbol Takımı'nın Çarşamba günü Almanya ile oynayacağı maç öncesi futbolcuların gol atması için dua edildi, futbolcular ve teknik heyet için 24 şükran kurbanı kesildi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in memleketi Adana'dan A Milli Futbol Takımı'na Çarşamba günü oynayacağı Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final maçı öncesi manevi destek geldi. Köprü Yardımlaşma Grubu, işadamları ve AK Parti milletvekilleri, futbolcular ile Fatih Terim adına 24 şükür kurbanı kesti.

Kurban kesilmeden önce Yüreğir Müftüsü Lütfi Eker, dua okudu. Eker, "Sıhhat afiyet ve de görür göz verdin. Tutar diz verdin. İman ve ihsan nimetlerini lütuf eyledin. Sporcularımıza zaferler lütuf eyledin. Sana hamdolsun Yarabbi. Bu nimetleri son nefesimize kadar bizden eksik etme Yarabbi. Bugün kesilen bu şükür kurbanları sayesinde sporcularımızı belalardan, trafik canavarlarından. sakatlanmalardan ve her türlü kötülüklerden koru Yarabbi. Sporcularımıza gol atma imkanı vererek bizleri sevindirme imkanı ver Yarabbi. Almanya maçında da diğer maçlarda olduğu gibi bize zaferler ver Yarabbi" diye dua okudu.

Köprü Yardımlaşma Grubu Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım ise yaptığı konuşmada futbolculara manevi destek sağlamak amacıyla her bir futbolcuya ve Fatih Terim'e şükran kurbanı kestiklerini belirterek Türkiye'nin Çarşamba günü de Almanya'yı yeneceğine inandığını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 17:01:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?