3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Düğün konvoyunda kaza

Adana'da düğün konvoyunda 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada gelinin aralarında bulunduğu 2 kişi yaralandı.

Damat, kazada yaralanan gelinin başından bir an olsun ayrılmadı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 04.30 sıralarında Öğretmenler Bulvarı üzerinde meydana geldi. Düğün töreni sonrası gelin ve damat yakınlarıyla birlikte üç ayrı otomobille konvoy eşliğinde şehir turuna çıktı. Konvoydaki Ö.K., kullandığı 01 NY 490 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybedince önce orta refüje ardından da gelin ve damadın içinde bulunduğu 01 TC 476 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada gelin ve damadın yolcu koltuğunda oturduğu otomobil kaldırıma çıkarak 2 metre yüksekten tarlaya uçtu.

Otomobillerin hurdaya döndüğü kazada damat Yılmaz Demirkaya yara almazken, gelin Tülay Demirkaya (30) ve Mine Çopur ismindeki bir kişi ağır yaralandı. Damat, kazada yaralanan gelinin başından bir an olsun ayrılmayarak, "Yanındayım aşkım, iyi olacaksın" diyerek teskin etmeye çalıştı. Yaralılar çağırılan ambulanslarla Çukurova Devlet Hastanesi ve Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Damat, ambulansa binerek gelini hastanede de yalnız bırakmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 09:36:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?