29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Düğün konvoyunda taciz cinayeti

ADANA’da akrabalarının düğününde gelin ve damadın gezdirilmesi sırasında konvoyda oluşan taciz nedeniyle, 20 yaşındaki Doğan Gedik akrabası 27 yaşındaki Mahmut Arat’ı bıçaklayarak öldürdü.


Önümüzdeki günlerde askere gitmek için hazırlanan Doğan Gedik, eşinin amcasının oğlu Hakan’ın dün öğle saatlerindeki düğününe katıldı. Gelin ve damadın bulunduğu otomobil ile düğüne katılanlar kent merkezinde konvoy oluşturup tur atmaya başladı. Konvoy Kozan yolu otoban girişine geldiğinde, iddiaya göre Doğan Gedik ile Mahmut Arat kullandıkları otomobilleriyle birbirlerini taciz etmeye başladı. Taciz yüzünden konvoy durunca Arat ile Gedik kavga etti. Gedik bu arada eşinin akrabası olan Arat’ı koltuk altından bıçakladı. Yaralanan Arat götürüldüğü Başkent Üniversitesi Yüreğir Hastanesi’nde bu gece kurtarılamayarak öldü. Adliyeye sevkedilen Gedik nöbetçi mahkemece tutaklandı.

 
Gedik, Arat’ı öldürdüğü için pişman olduğunu belirterek ilk ifadesinde şunları söyledi:


“Mahmut arabasıyla konvoyda beni devamlı sıkıştırıyordu. El ve kol hareketleri yapıyordu. Düğünevine yakın yerde arabadan indi. Arabama tekme, yumruk vurdu. Kendisini durdurmak için otomobilden indim. Damat Hakan ve yakınları Mahmut’u tutuyordu. Bir ara elini beline götürdüğünü gördüm. Ben de tedbir olsun diye arabamdaki piknikte kullandığım bıçağı çıkarttım. Arabaya dayanmış dururken, Mahmut kendisini tutanlardan kurtulup üzerime atıldı. Elimdeki bıçağın üzerine düştü. Kendisi alkollüydü. Yaralandığını sanmıştım. Çok pişmanım.''

Miliyet internet
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2007 Pazartesi 09:58:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?