2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Düğün sevinci yarım kaldı

Adana’da amcasının sokakta yapılan düğününde yaşıtlarıyla oynayan 3 yaşındaki Berensu, saklandığı otomobilin altında kalarak yaşamını yitirdi.

ADANA’nın Ceyhan İlçesi’nde minibüs şoförü Ersin Ateş (35), eşi Sultan (32) ve kızı Berensu (3) ile pazar akşamı, kardeşi Erhan Ateş’in 6 Ocak Mahallesi Hacı İlyas Efendi Sokak’ta yapılan düğününe geldi. Sokak arasında düğün eğlencesi yapılırken, çiftin kızı Berensu yaşıtlarıyla oyun oynamaya başladı.

İlerleyen saatlerde Ersin Ateş’in arkadaşı Serdar Bakşi (32), düğünden ayrılmak üzere otomobiline binip, geri manevra yaparak sokaktan çıkmak istedi. Bu sırada oyun için otomobilin arkasına gizlenen Berensu, aracın altında kaldı. Çığlıklar üzerine koşanlar, otomobil altında ezilen küçük kızı ağır yaralı olarak Ceyhan Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Ancak Berensu Ateş, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Küçük kızın ölüm haberinin alınması üzerine düğün evi bir anda yas evine döndü. Gözaltına alınan sürücü Serdar Bakşi ise sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

...
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2011 Çarşamba 09:12:17
Güncelleme :24 Kasım 2011 Perşembe 12:15:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?