2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Dünürlerin kavgası kanlı bitti

ADANA’da akraba olan iki dünür arasında çıkan silahlı kavgada 57 yaşındaki Nesrettin Alpaltun, damadının kardeşi 25 yaşındaki Ramazan Alpaltun’u öldürdü, amcasının oğlu 56 yaşındaki Şehmus Alpaltun’u ise ağır yaraladı.

Olay, Barış Mahallesi 108 sokak içinde dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, Nesrettin Alpaltun, oğlu Mehmet’e bir süre önce, amcasının oğlu Şehmuz Alpaltun’un kızı Gülseren’i istedi. Yapılan düğünle evlendirilen çift arasında bir süre sonra sorunlar başladı. Çifti barıştırmak üzere iki aile bir araya gelerek konuşma kararı aldı.

Dün akşam konuşmak için Nesrettin Alpaltun’un evine oğlu Ramazan ile giden Şehmuz Alpaltun tartışmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine Nesrettin Alpaltun evde bulunan ruhsatsız tüfekle rasgele ateş ederek Şehmuz Alpaltun’u ayağından, oğlu Ramazan’ı ise başından yaraladı.

Çağırılan ambulanslarla Adana Numune Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Ramazan Alpaltun bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Olayda kullandığı tüfekle kaçmaya çalışan Nesrettin Alpaltun, oğlu Murat ile komşularının evinde yakalandı. Gözaltına alınan zanlıların soruşturması devam ediyor.

DHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 17:55:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?