4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Durak, yine on binlere seslendi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, 19 Mayıs, Pınar ve Belediye Evleri mahallelerinin ardından Şakirpaşa Mahallesi’nde de yağmura rağmen yine on binlerin buluştuğu coşkulu kalabalığa seslendi.

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Ahmet Özlü ve MHP Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan’ın konuşmalarından sonra Şakirpaşa Mahallesi sakinlerine seslenen Durak, proje üretemeyen rakip adayların, kendi hizmetleri üzerinden siyaset yaptığını söyledi.

Bilgi birikimleri ve projeleri olmayan rakip parti adaylarının söylemlerini hatırlatan Durak, şöyle konuştu: “Biri ’20 yılda Adana’da yapılanlar tam rezalet’, diğer biri de ’Başkan Durak 20 yılda Adana’yı hep geriye götürdü’ diyor. Yahu Allah aşkına; Adanalı ahmak mı? Beni tekrar tekrar niye seçiyorlar? Herkesin kabul ettiği Adana’nın güzelleştiği, değiştiği gerçeğini halkımız görüyor da bu adaylar niye göremiyor?”

MİLLETVEKİLLERİMİZ HANGİ İŞ SAHASINI AÇIP İŞSİZLİĞE ÇARE BULMUŞLAR?”
Başka bir gerçeğin de, Adana Büyükşehir Belediyesi olarak 20 yılda yaptıklarının, Türkiye’de hiçbir büyükşehir belediyesince yapılmadığı olduğunu anlatan Durak, “Biz hizmetlerimizle halkın gönlüne girdik. Biz belediye hizmetleriyle Adana’ya çağ atlatırken, 25 yıldır Ankara’ya gönderdiğimiz siyasetçiler sınıfta kalmıştır. 25 yıldır Adanalı bir yatırımcı bakan çıkartamayan siyasetçiler Adana’ya ne getirmişlerdir? Ankara’dan hangi yatırımı, hangi parayı Adana’ya getirerek, iş sahaları açıp, işsizliğe çare bulmuşlardır? Bunları yapmadıkları gibi, bugün de Adana Havaalanı’nın Mersinliler’e kaptırılmasını ayakta alkışlıyorlar” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR, İLÇELER GÖREVİNİ YAPMIYOR”
Şakirpaşa, Onur, Uçak ve Ova mahallelerine Büyükşehir Belediyesi olarak 1 futbol sahası, 2 yüzme havuzu, 1 lise yapımı için arsa tahsisi, çocuk bahçeleri ve parkları, yürüyüş parkuru, kanalizasyon, içme suyu, ekmek ve otobüs gibi hizmetlerin yapıldığını kaydeden Başkan Durak, “Biz Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimizi yapıyoruz. Ama 5 yıldır görevde olan Seyhan Belediyesi, kendi sorumluluğunda olan görevleri maalesef yerine getirmemiştir” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 20:02:12
Güncelleme :28 Şubat 2009 Cumartesi 20:06:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?