4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Durak: 'Bilseydim aday olmazdım'

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, "Sayın Başbakan'ın beni kafasına bu kadar takacağını bilseydim Adanamız ve ülkemizin menfaatleri için aday olmazdım" dedi.

Durak, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Kurul delegeleri seçimi toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana seçimlerinin yenilenmesiyle ilgili açıklamasına değindi. Durak, "10 şehidimizin kanı yerdeyken, Türkiye şehitlerine ağlarken, ülkemizin bu kadar çözüm bekleyen sorunları varken, Sayın Başbakan'ın şahsımla ilgili açıklamalarını talihsizlik olarak nitelendiriyorum. Sayın Başbakan'ın beni kafasına bu kadar takacağını bilseydim Adanamız ve ülkemizin menfaatleri için aday olmazdım" dedi.

Durak'ın konuşmasının ardından Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zembilci'nin itirazı üzerine Türkiye Belediyeler Birliği Genel Merkez delege seçimleri tekrarlandı. 35 belediye başkanının oy kullandığı seçimde Fatih Balıkçı, Mustafa Çay, Ahmet Sel, Mehmet Kılıçkaya, Cumali Portakal, Seyfettin Öztürk, Babacan Durak, Cumali Çavuş, Hasan Sığnar, Sıtkı Övet ve Kadir Altunköse delege olarak seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 16:39:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?