5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Durak: Öcalan'ın yeğeni ile uyum içindeyiz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Bölücübaşı Abdullah Öcalan’ın yeğeni, Adana’nın Yakapınar Belde Belediye Başkanı Osman Keser ile uyum içinde çalıştıklarını söyledi.

Durak, AB Komisyonu Türkiye Delegasyonu Mali İşbirliği, Kurumsal Yapılanma ve Sivil Toplum Daire Başkanı Michael Voagele, Avrupa Komisyonu Türkiye Masası’ndan Angela Marquges de Athayde ile Owen Parker’i makamında kabul etti.

Reformların uygulanması sürecini yerinde değerlendirmek ve bölgesel sorunları izlemek üzere Adana’ya gelen AB komisyon üyeleri Durak’ı soru yağmuruna tuttular.

Türkiye’nin uzun yıllardır Avrupa ile entegrasyonu hedeflediğini belirten Başkan Durak,
En demokratik belediyecilik yöntemlerini uyguladıklarını söyledi.

Hizmet konusunda siyasi ayrıcalık yapmadıklarını ifade eden Durak, daha sonra şu görüşlere yer verdi: “Abdullah Öcalan’ın yeğeni benim meclis üyem. Yakapınar Belediye Başkanı olan Osman Keser’in beldesine belediyemizce üretilen ucuz ve sağlıklı ekmeği araçlarımızla gönderiyor, halka ulaştınyoruz. Osman Keser, meclisimizde aldığımız kararların yüzde 99’una olumlu oy veriyor. Aramızda ayncalık yok. Yakapınar beldesi, diğer beldelerle eşit hizmet alıyor.”

Azmi Ertan-Kenthaber/Adana
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2005 Cuma 09:49:01
Güncelleme :27 Haziran 2005 Pazartesi 13:21:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?