4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Durak ve Akgül yarın buluşuyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ile Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, yarın yine başkanlık makamında bir araya geliyor.

Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül’den Adana’ya gelmesi için bir kez daha ricada bulunduğunu, kendisinin de bunu geri çevirmeyerek yarın kente geleceğini söyleyen Başkan Durak, “Bilindiği üzere hafta başı ricamla Adana’ya gelmiş ve kendisiyle bir görüşmem olmuştu. Adanaspor’un başına yeniden geçip geçememe konusunda tereddütlerini iletmiş ve benden süre istemişti” dedi.

Bayram Akgül’ü yine davet ettiğini ve yarın saat 14.30’da makamda görüşeceklerini anlatan Başkan Durak, “Benim ısrarlarım sonucu Sayın Akgül ile bir kez daha istişare yapacağız. Bence Adanaspor, Bayram Akgül’süz olmaz. Taraftarların da bundan böyle daha duyarlı olacaklarına inanıyorum. Sayın Akgül’ün Adanaspor Kulübü’nün başına geçip geçmemesi yarın yapacağımız görüşmelerde netleşecek” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 17:09:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turgut IP: 82.113.121.xxx Tarih : 4.06.2009 19:08:03

sayin Baskanimiz Durak ve Akgül le Adana kenti ve Adanaspor daha iyi yerlere gelecektir.. buna eminim..hep beraber Adanamiz ve Adanasporumuz icin