2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Durak'a 'En Başarılı Belediye Başkanı' ödülü

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aytaç Durak'a, "2003'ün en başarılı belediye başkanı" ödülü verildi.
GAP Olay Gazetesi'nden sonra Türkiye genelinde dağıtımı yapılan ve merkezi Ankara'da bulunan Parlamento Dergisi tarafından da "2003 yılının en başarılı belediye başkanı" seçilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'a ödülünü Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen verdi.
Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, 25 bin tirajı ile Türkiye'nin en saygın dergilerinin başında gelen Parlamento Dergisi, 2003 yılının en başarılı isimlerini belirledi. Tarafsızlığı ile takdir toplayan Parlamento Dergisi Yayın Kurulu, "2.Geleneksel Yılın Enleri" ödülüne layık görülen isimleri de açıkladı. Ankara Vakıfbank Tesisleri'ndeki törende ödüle layık görülen Bakanlar, Milletvekilleri, İşadamları hazır bulundu.
Başkan Durak da ödülünü almak üzere davet edilirken, "Türkiye'de marka olmuş bir belediye başkanı" olarak anons edildi. Durak'a ödülünü veren Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen de "Durak, gerçekten bir marka. Bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum" dedi.
ADANA - İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2004 Pazar 18:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?