4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Durak'a Salbaş'ta büyük ilgi

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Salbaş Karakucak Güreş Müsabakalarına katılan Başkan Aytaç Durak, gösterilen ilgiden dolayı katılanlara teşekkür etti ve “Beni 5. kez seçerek onurlandırdınız. Milyonluk bir şehirde 5 kez seçim kazanmak Avrupa’da, belki de dünyada bir rekordur” dedi.

Coşkulu kalabalığa hitabeden Başkan Durak, önceki gün Çatalan Adanaspor Tesisleri’nin açılışındaki konuşmasını hatırlatarak, “Orada demiştim ki, Adana’da 40 adet çim sahalı stadyum, bir o kadar da yüzme havuzu yaptırdım. ‘Durak 20 yıldır Adana’ya bir şey vermedi’ diyenlere, sadece halkımın hizmetine sunduğum stadyum ve yüzme havuzlarını örnek göstererek, ‘siz bunları hayal dahi edemezsiniz’ demiştim. İşte bu spor tesislerinden biri de bugün karakucak güreşlerini düzenlediğimiz Salbaş’tır” şeklinde konuştu.

Konuşması sırasında Başbakan Erdoğan’ın “Adana seçimlerine bulaşan şaibeler, siyasi tarihimize silinmez bir kara leke olarak geçmiştir” cümlesini hatırlatan Başkan Durak, “Bu talihsiz sözler, muhakkak Sayın Başbakan’a verilen yanlış bilgilerin etkisi sonucu söylenmiştir. Sizler beni 5. kez seçerek Türkiye rekoru kırdınız. Milyonluk bir şehirde 5 kez seçim kazanmak Avrupa’da, belki de dünyada bir rekordur. Beni 5 defa seçerek onurlandırmanız “kara leke” değil, sizin yani halkın zaferidir. Bana bu onuru yaşattığımız için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 14:11:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?