4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Durak'ın Akgül'ü ikna çabaları

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Adanaspor'un istifa eden eski başkanı Bayram Akgül'ü ikna çabaları devame ediyor.

Durak, yaptığı yazı açıklamada, "Herkes aklını başına alsın. Sayın Akgül, hem cebinden para harcıyor, hem çocuklarını, hem de işini ihmal ediyor. Takıma hiçbir faydası olmayan çapulcular halen konuşuyor" dedi.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'le bugün özel görüşme yaptığını ifade eden Durak şöyle devam etti:

"Adanaspor'un yaşatılması için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor. Sayın Akgül'den rica ettim, İstanbul'dan özel olarak geldi, görüştük. Herkesin bildiği üzere Sayın Akgül'ün haklı kırgınlığı nedeniyle, Adanaspor'un başına geçmesi için bazı tereddütleri var. O da insan. Benden birkaç gün süre istedi, Vereceği karara herkes saygı duymalı"

Adanaspor'un sahasında oynadığı son maçta bin 370 koltuğun çapulcular tarafından kırıldığını hatırlatan Durak, "Çıkan olaylar nedeniyle Adanaspor hem maddi, hem manevi zarara uğratıldı. Bundan dolayı para cezası geldi. 2 maç saha kapanma cezası aldı. Adana'nın imajı lekelendi. Federasyon karşısında küçük düştük. Vefaka Başkan Akgül başta olmak üzere takıma gönül verenler küstürüldü. Bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. Bayram Akgül'ü ikna edemezsek kulüp kapanır. Herkes aklını başına alsın. Taraftar,taraftarlığını bilecek. Bir takıma bu kadar sahip çıkan bir insana, yapılanlar doğru mu ? Sayın Akgül'ü ikna edemezsek, takıma ve bu kente yazık olmayacak mı" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 18:02:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?